De juiste web developer voor uw job

Ons doel is simpel... 
U introduceren aan een web developer waarvan u zeker kan zijn dat hij u correct kan helpen.

We pursue relationships based on transparency, persistence, mutual trust, and integrity with our employees, customers and other business partners.

Een website maken; het lijkt tegenwoordig wel een peulenschil!
Waar je tien jaar geleden nog over gedegen kennis moest beschikken van zaken zoals html, css en sql om een site te kunnen bouwen, lijkt het nu wel alsof iedereen plotseling expert op dit gebied is geworden.
Met de komst van open source content management systemen (kortweg CMS) zoals Wordpress, Joomla en Drupal, wordt het creëren van een website ineens toegankelijk gemaakt voor praktisch elke leek.

Maar is dit een goede zaak? Helaas blijkt uit onze ervaring, dat dit nochtans tot vele ontevreden klanten heeft geleid. Het ontwerpen van een site is namelijk niet zomaar iets!
Naast technische kennis, vereist het ook een bepaalde mate van inzicht in de wensen en behoeften van een klant.
Het woord ontwerpen geeft het eigenlijk al aan; een website bouwen is geen standaard taak, maar in principe een unieke vorm van kunst en expressie.
Een website is immers het visitekaartje van een bedrijf en dient daartoe een specifieke boodschap over te brengen.
WordPress biedt weliswaar mogelijkheden tot het gemakkelijk technisch in elkaar zetten van een website, het uitstralen van een bepaald gevoel dat de klant beoogt ligt daarentegen geheel in de handen van de web developer.

89 Clients Served

25 Events Organized

43 Public Speeches

+1,200 Coffee Cups

Webdevs.be heeft zelf een achtergrond binnen web development, met heel wat collega's en contacten binnen deze industrie. Denk aan collega webdeveloper, designers, webmasters, marketeers en content writers. Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden, stuitten wij vaak op klanten die reeds een ander bedrijf hadden ingehuurd. Helaas met ontoereikend resultaat. Het gaf ons echter veel voldoening, deze klanten alsnog te voorzien van een website die hun bedrijf op passende wijze kon presenteren.

Dit heeft in feite geleid tot webdevs.be. Wij willen namelijk met alle liefde al onze klanten helpen, qua capaciteit is dit helaas niet mogelijk. Dus wat deden wij? Doorverwijzen naar collega’s die in onze optiek hetzelfde niveau aan web development diensten aan kunnen bieden. En plotsklaps ging er een lichtje branden: wat nu, als we dit op grotere schaal kunnen doen? Wat nu, als we elke (startende) ondernemer op gemakkelijke wijze naar een goede webdeveloper kunnen verwijzen?

Dat is de essentie van webdevs.be. Élk bedrijf helpen aan een goede website. Zodat elke ondernemer de vruchten kan plukken van een kwalitatief hoogstaande wijze, waarop diens boodschap wordt uitgedragen. Om dit doel te bereiken, selecteren wij enkel de beste webdevelopers. Ontwerpers die aandacht hebben voor hun clientèle, die tussen de regels door kunnen lezen en elke klant serieus nemen.

Bent u momenteel op zoek naar zo’n webdeveloper? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag! Deze service is geheel gratis, omdat u als ondernemer waarschijnlijk al genoeg kosten maakt. You’re welcome!

O U R    V I S I O N

The most respected Internet marketing agency. We want to change the way businesses speak, listen and share online.